Despre noi

Pizza Hut este marcă a companiei Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, alături de KFC și Taco Bell. Yum! Brands, Inc este cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. Cele 3 mărci de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. Yum! Brands, Inc. deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii și ocupă locul 216 în lista Fortune 500.

 

Cele 10.000 de restaurante Pizza Hut deservesc zilnic milioane de clienţi în mai mult de 90 de ţări.
Pizza Hut a venit în România cu un concept casual, în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor. În prezent deţine 22 restaurante dintre care 10 în Bucureşti.

 

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează clienţilor săi produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 20 unităţi dintre catre 15 în Bucureşti.

 

Întreaga dezvoltare nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor din cadrul Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery. Impreună suntem o echipă unită si motivată pentru a oferi cele mai bune produse si servicii la o calitate superioară. Cunoscând acest lucru, le oferim încredere tuturor oamenilor cu care lucrăm. Suntem de părere că toţi colegii noştri au potenţialul de a face diferenţa prin calitatea serviciilor si disponibilitatea arătată.

 

Suntem Customer Maniaci, clienţii noştri fiind cei mai importanţi pentru noi.

 

Ne dorim să obţinem rezultate extraordinare, cu energie pozitivă şi responsabilitate.

 

Împreună construim performanţa pentru a ne depăşi limitele pas cu pas.

 

Şi nu în ultimul rând ne place să recunoaştem realizările celorlalţi.

 

 

 

Planifică-ţi cariera la Pizza Hut!

Prezentare Generala
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Distribuie