Despre noi

Povestea Depanero o luat nastere in anul 2011, si pana in anul 2014 a fost cunoscut sub numele de Servskills. Depanero reprezinta atelierul de diagnostic si reparatii profesionale si rapide pentru toate echipamentele din casele clientilor. In prezent, compania detine unul din cele mai moderne centre de service din Romania, cu peste 70 de parteneriate avute cu furnizori si centre de service autorizate care asigura remedierea problemelor la produsele cu garantii speciale: Garantia All Inclusive, Garantia Plus si serviciul Service Expres.

 

 

 

Astazi, rezultatele exceptionale ale Depanero sunt rodul unei munci in echipa si insumeaza mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala precum si mii de ore de relatii cu clientii in domeniile electro IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile. Investitia companiei in tehnologie de inalta performanta, pregatirea personalului si produsul inovator Garantie extinsa, sustin livrarea unui serviciu Depanero impecabil pentru o medie de 33 000 de clienti in fiecare luna.

 

 

 

Ghidati pe viziunea “reparam tot ce se baga in priza”, misiunea Depanero este de a garanta si de a readuce clientilor confortul in utilizarea echipamentelor atat de esentiale din viata de zi cu zi.
Pentru a isi duce misiunea la bun sfarsit, echipa Depanero este compusa din tehnicieni cu experienta in testarea si diagnosticarea unei game foarte largi de produse precum notebook-uri, tablete, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telefoane mobile si chiar electrocasnice diverse. Pe langa profesionisti experimentati, Depanero este deschis si catre tinerii ambitiosi, dornici sa invete repede lucruri noi si care au o atitudine pozitiva.

 

 

 

Daca esti pasionat, ambitios si profesionist, ai experienta si expertiza in domeniul reparatiilor electro-IT, sau esti la inceout de cariera si ti doresti sa cunosti acest domeniu, te asteptam sa te alaturi echipe Depanero! Impreuna reparam tot ce se baga in priza!

Prezentare Generala
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Distribuie