Despre noi

Gi Group este unul din liderii europeni în furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pieței muncii, cu expertiza principală în crearea și implementarea soluțiilor de muncă flexibile.

Datorită prezenței directe și a parteneriatelor strategice la nivel global, Gi Group este prezentă în peste 57 de țări din Europa, APAC, America și Africa.

Prin serviciile noastre, dorim să contribuim, ca un jucător cheie și de nivel global, la evoluția pieței forței de muncă și să subliniem valoarea personală și socială a muncii. Având posibilitatea de a deservi clienți din toate domeniile, Gi Group și-a dezvoltat o expertiză în a colabora cu organizații mari și foarte mari, pentru care s-au implementat servicii la nivel global: centre de evaluare, prezența noastră la angajator, divizii specializate, abordare internațională in acord cu legislația locala, etc.

În România putem oferi suport partenerilor noștri prin servicii de muncă temporară, administrare si gestionare de personal, recrutare (de la entry level la top management prin divizii specializate), servicii de consultanță și training, servicii tip on-site, relocare și outsourcing, precum și alte servicii complementare domeniului de resurse umane.

Locuri de munca
Prezentare Generala
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Distribuie