Despre noi

Compania Sport Vision este lider in vanzarile de incaltaminte, imbracaminte si echipamente sportive din regiunea Balcanilor. Cu diferite concepte sportive, opereaza in 13 tari – Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Slovenia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania, România, Bulgaria, Grecia, Cehia și Slovacia.  Sport Vision detine o retea de magazine fizice, dar si magazine online, specializarea fiind vanzarea cu amanuntul.

Compania a fost infiintata in 1996 in Bijeljina si are sediul central in Belgrad.

Prezența companiei pe piețele Europei de Est și aprecierea clienților au reprezentat un cadru oportun pentru semnarea unor parteneriate cu cele mai sonore branduri din industrie: Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Puma, Salomon, Helly Hansen, Converse, Timberland, etc. Pe lângă asta, Sport Vision are propriul departament de licențe cu drepturi exclusive de distribuție pentru Champion, Umbro, Lotto, Ellesse și multe altele.

Grație conceptului clar și bine organizat, clienții noștri pot face cumpărături cu ușurință într-un mediu foarte prietenos și profesionist.

Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

Prezentare Generala
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Distribuie