Interviul, o formă de autocunoaștere

Ești un student privilegiat! pentru că angajatorii caută tineri și sunt extrem de flexibili în ceea ce-i privește.
Indiferent dacă ai experiență sau nu, un CV atrăgător sau unul sărăcăcios – cu adevărat vei găsi cu ușurință oameni de HR dispuși să te cheme la interviuri și să identifice împreună cu tine dacă ești sau nu potrivit pentru JOBurile pe care le au disponibile.
În plus de acest aspect, merită să acorzi atenție interviurilor și dintr-un punct de vedere al autodescoperirii de sine.

Pe scurt, majoritatea oamenilor de HR cu care stai de vorbă la un interviu sunt psihologi ca formare. Deci au abilitățile necesare să scoată la suprafață răspunsuri și atitudini pe care poate nici măcar tu nu le cunoști despre tine. Sau chiar să îți răspundă la întrebări deschise.
Așa că, dacă vrei scunoști mai bine dar nu vrei să investești în ședințe de terapie, poți trimite CV-uri la companii care te atrag în vederea programării unor interviuri.

Garantat, după cel puțin 3 interviuri te vei vedea și tu cu alți ochi și vei înțelege mult mai bine dinamica de pe piața muncii.

Curaj!

Cu drag,

Echipa ARCCA

*2722

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.